Λίτσα1

Φίλες και Φίλοι,

Καλώς ήρθατε στον προσωπικό μου ιστοχώρο. Δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης και δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες του Νοτίου Αιγαίου αλλά και την κοινή γνώμη γενικότερα.

Συμμετοχή στα κοινά, επικοινωνία, τεχνολογία είναι ένα τρίπτυχο που πρέπει να «συμπορεύεται» προκειμένου να επιτυγχάνουμε διαρκώς τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η τεχνολογική πρόοδος αυξάνει σήμερα την ανάγκη για επικοινωνία, όπως επίσης αυξάνει την παραγωγική ικανότητα σε όλα τα επίπεδα. Πρωτόγνωρες δυνατότητες ξεδιπλώνονται και αλλάζουν με ταχύτητα τα δεδομένα του παρελθόντος. Για αυτό και η ενεργή και διαδραστική συμμετοχή είναι προϋπόθεση ενός μέλλοντος ανάπτυξης και ευημερίας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, η δικτύωση, η διαδραστικότητα και η συμμετοχή στον ψηφιακό κόσμο, συνιστούν βασικό άξονα των δραστηριοτήτων μου, προκειμένου να συνεχίσω να είμαι ενεργά παρούσα και να προσφέρω στη συλλογική πρόοδο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για να εκφράσετε την άποψή σας.

Εδώ, να είστε σίγουροι πως η γνώμη σας μετράει.

Καλή περιήγηση!

Ελευθερία Φτακλάκη